always free shipping in NL

Productinformatie

Materiaal. 

Ofman t-shirts zijn gemaakt van 100% gesponnen en gekamd biologisch katoen. Het gewicht van de t-shirts is 180gr. De t-shirts hebben ingezette mouwen. De hals heeft een 1x1-ribboord en een verstevigingsband, gemaakt van het hoofdmateriaal. Er zit een breed dubbel sierstiksel onderaan de mouwen en onderaan het lijfje. 

Alle Ofman t-shirt zijn van het Nederlandse merk Stanley/Stella. Ze worden gemaakt in zorgvuldig uitgekozen fabrikanten die voldoen aan de Stanley/Stella criteria van vakkennis, premium producten en respect voor arbeidsomstandigeden. Vanuit het streven naar een prioriteitsrelatie werken ze slechts met 7 fabrieken samen, waar 19 van hun medewerkers permanent aanwezig zijn.

De Ofman t-shirt worden in Nederland bedrukt door middel van DTG-printing. Hiervoor wordt inkt op waterbasis gebruikt waardoor het zeer milieubewust is.

Waslabel.

Met soortgelijke kleuren wassen, niet over de print strijken en binnenstebuiten wassen en strijken. 

Maattabel. 

Vintage items. 

Alle vintage items zijn uniek en zullen dus ook op een unieke manier verzorgd moeten worden. Besef wel dat alle vintage items misschien kleine imperfecties of sporen van gebruik hebben. De verf waarmee ze handbeschilderd zijn is watervast dus alles kan gewoon gewassen of gestoomd worden. Mocht je je items willen strijken, doe dit dan altijd met het item binnenstebuiten.